Fizyoterapi lüks değil ihtiyaçtır. Sağlıklı bir yaşam için ilaçlara zannettiğiniz kadar ihtiyacımız yok!

Merkezimizde Uzman Fizyoterapist eşliğinde bayanlara özel fizyoterapi, manuel terapi, masaj terapi, bantlama, kraniosakral terapi, kupa terapi ve diğer uygulamalar ile birlikte akupunktur, kuru iğneleme ve hacamat hakkında danışmanlık yapılmaktadır.
Unutmayın! Sağlıklı, dinamik ve enerjik yani Kaliteli bir yaşam için Fizyoterapi bir ihtiyaçtır.

Hizmetlerimiz Hakkımızda

Çare VAR! Sıkça karşılaştığımız rahatsızlıklar çözümsüz değil...

Bugün sıkça karşılaşılan rahatsızlıklar aslında çözümsüz değil. Evet, Çare Var! Bel Fıtığı, Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi, Kronik Bel Ağrısı, Boyun Ağrısı, Sırt Ağrısı, Omuz Ağrısı, Dirsek Ağrısı, Diz Ağrısı, Romatizma, İltihaplı Romatizma (Romatoid Artrit), Bağ Doku Romatizması, Menüsküs Yırtığı, Kireçlenme (Osteoartrit), İdrar Kaçırma, Yüz Felci, Kabızlık, Fibromiyalji, Uyku Düzensizliği, Adet Düzensizliği, Huzursuz Bacak Sendromu, Stres, Kronik Yorgunluk, Baş dönmesi (Vertigo), Migren ve diğer sıkça karşılaşılan rahatsızlıklar çözümsüz değildir! Fizyoterapi ve diğer uygulamalar ile vücudunuzun kendi iyileştirme mekanizmasını devreye sokarak sağlığınıza kavuşabilirsiniz. 
Yapmanız gereken:

  • Doğru teşhis için doktorunuzla görüşmeniz
  • Rahatsızlığınızı bizimle paylaşmanız
  • Önereceğimiz rehabilitasyon sürecini takip etmenizdir.

Hizmetler ve Danışmanlıklar Geniş Uygulama Yelpazesi İle Yanınızdayız

Fizyoterapi Uygulamaları

Fizyoterapi Uygulamaları

Fizyoterapi Sağlıklı Yaşamın Anahtarıdır

Fizyoterapi uygulamaları ile daha kaliteli bir yaşam sürmek mümkün. Bel, sırt, omuz, diz gibi eklemlerinizde ki ağrılarınızdan kurtulmanız, dinç ve dinamik hale gelmeniz çok kolay. Doğru egzersizler ve planlama ile hayatınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz.
Fizyoterapist eşiliğinde belirlenecek olan egzersiz programı, açma-germe uygulamaları ile ağrılarınızdan kurtulabilir, eski günlerdeki gibi hayatın tadına varabilirsiniz.

Manuel Terapi

Bilimsel ve etkili manuel terapiye hazır mısınız?

Antik çağlardan bugüne en etkili yöntemlerden biri olan Manuel Terapi, sadece elle uygulanan, herhangi bir yardımcı makina veya cihaz kullanmadan uygulanan terapi ve tedavi şeklidir.

Kas spazmı, gerginliği ve eklem sıkıntılarının ortaya çıkardığı ağrıların azaltılmasında uygulanmaktadır. Fizyoterapist ağrının kaynağı olan bölgeyi ve tetikleyici bölgeleri inceler ve sonrasında gerekli uygulamaları eliyle yapar.
Manuel terapi başta bel fıtığı, bel kayması, boyun fıtığı, boyun düzleşmesi, eklem sorunları, kas yırtılması, donuk omuz, dirsek ve el bileği rahatsızlıkları, kalça çıkığı, kalça protezi sonrası oluşan ağrılar, topuk dikeni, ayak rahatsızlıkları olmak üzere bir çok sıkıntının giderilmesinde, vücudun kendi işleyişini normale getirerek kullanılır.
Oldukça etkili bir yöntemdir.

Manuel Terapi
Kraniosakral Terapi

Kraniosakral Terapi

Başınıza gelecek en güzel küçük dokunuşlara hazır olun!

Modern terapi yöntemlerinden biri olan Kraniosakral Terapi, kafatası, bel, kemikler, sinirler ve bağ dokularına yönelik bir terapi şeklidir.
Vücudun dengesindeki bozulmaların yansıması olarak karşılaşılan rahatsızlıklara karşı özellikle baş bölgesine yapılan küçük dokunuşlarla sıkıntıların giderilmesini kapsamaktadır.
Dokunuşların küçük olmasına karşın etkisi çok kısa sürede görülen bir terapi şeklidir. Kraniosakral terapi sinir sistemi, stress kaynaklı rahatsızlıklar ve bağ-doku problemlerine karşı, özellikle Migren, Kronik Baş ağrısı, Kronik Yorgunluk, Stres, Depresyon, Duygusal sorunlar, Çene kilitlenmesi-ağrısı, Denge problemleri ve konsantrasyon sorunlarına karşı oldukça etkilidir.

Karma Hizmetler

Önemli olan teknik değil, sizsiniz!

Önceliğimiz: Sizin en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızdır.

Her tekniğin ve uygulamanın insanlar üzerinde etkili olduğu bilinmekle beraber hangi tekniğin en kısa zamanda sonuç vereceği kişiden kişiye değişebilmektedir. Bu nedenle merkezimizde sizin problemlerinize özel fizyoterapi, manuel terapi, masaj terapi, bantlama, kraniosakral terapi, visceral terapi ve kupa terapi uygulamalarından bir demet olarak terapi programı uygulanmaktadır. Çünkü önemli olan sizin en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızdır.

İlave olarak merkezimizde aküpunktür, kuru iğneleme ve hacamat gibi teknikler hakkında da size bilgi verilmektedir.

Karma Hizmetler

bilgi almak için

Randevu almanız yeterli